The Cloud

Byron Bay, NSW
Timber Species
European Oak
Colour
Penza
Finish
Vecchio
Format
Grande
Application
Floor
Project Type
Residential
Designer
Alida + Miller Those Architects
Photographer
Jessie Prince
view gallery

Located in Bangalow in Byron Bay, The Cloud is a colourful and character-filled home renovation, designed by Those Architects and mother and daughter interior design duo, Alida and Miller.

The original 1980s home was overhauled, turning the living room, dining room and kitchen into one big room with a new 12-foot high cathedral ceiling for dramatic effect. Through the opening up of the spaces, the use of bold colours and deep rich textures, a fresh open family home was created with a very unique feel.

Tongue n Groove solid engineered European oak floorboards in the Penza colour, Vecchio pre-distressed finish and Grande format feature throughout the interior adding a rich texture and warmth throughout the home. Penza is a natural, aged oak coloured grain with warm, mid-brown tones.